Säkerhetsteknik AB-banner

Inbrottslarm:

Vi saluför endast väl beprövade och godkända system. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa produkter av olika märken. Eftersom vi under alla år levererat inbrottslarm, som inte har varit bundna till ett visst märke eller typ av centralapparat, har vi lärt oss ett flertal olika system som vi idag kan erbjuda service på.
Kontakta oss gärna om Du behöver hjälp med ett nytt eller befintligt system.

Passagesystem:

Med ett passagesystem installerat för var och en sin unika bricka som när som helst kan spärras eller raderas vid eventuell förlust eller stöld. Du kan helt fritt styra vilka personer som får passera och under vilka tider detta får ske, dessutom har du möjlighet att ge endast vissa behörighet att styra larmet. Genom händelseminnet kan du sedan kontrollera vilka personer som passerat var och vid vilken tid detta har skett.

Kameraövervakning:

Ett övervakningssystem med kameror får en allt större betydelse. Till de vanliga uppgifterna (övervakning och identifiering) kommer larmverifiering med digital bildöverföring och bildlagring. Övervakningssystemen talar på ett enkelt och tydligt sätt om vem eller vilka som står på andra sidan dörren eller vad det är som händer nere på lagret eller bakom hyllorna i butiken.

Porttelefon:

Ta hand om dina besökare gör du på ett smidigt sätt genom att installera en porttelefon eller videoporttelefon. Du släpper enkelt in de du vill utan att göra avkall på kontroll och säkerhet. Hos oss finner du såväl konventionella porttelefoner som porttelefoner för teleanslutning.

Staketlarm:

Vi återkommer strax med information om staketlarm.
Designed by RIGRAFO.se